mijn praktijkruimte, link naar 'Home'  
 
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
 

Afspraak

Op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten aan.

Prijs
Een individuele sessie duurt 1 uur en kost 80 euro, als het uitloopt verrekenen we de gewerkte tijd.

Niet afgezegde afspraken worden voor de helft aangerekend.

Downloadbare folder van mijn praktijk.

Ondernemingsnummer 0885.790.241
Rekeningnummer IBAN BE29 7330 3912 3564
BIC code KREDBEBB

Adres
Christel Brughmans,
Molenakkerlaan 2
2960 Brecht,

Mijn praktijk is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer:
Lijn Antwerpen-Hoogstraten halte Molenveld. Van aan de bushalten aan de twee kanten van de straat ziet u de kerk van Brecht centrum, blijf op de hoofdstraat, loop in de richting van de kerk en neem de eerste straat links (ongeveer 100 m van bushalte). De praktijk bevindt zich in het eerste huis links, huisnummer 2.

Met de wagen vanuit Antwerpen:
Komende van Antwerpen via de E19 neemt u afrit 3, Brecht-Wuustwezel. Aan het eind van de afrit rijdt u rechts richting centrum door de Bethovenstraat. Aan het kruispunt met verkeerslichten neemt u rechts de Gasthuisstraat richting Antwerpen, Merksem, en na ongeveer 500 m slaat u nogmaals rechtsaf in de Molenakkerlaan (vlak na apotheker en groot geel gebouw Frituur "'t Pleintje"). Het eerste huis op de linkerkant is mijn praktijk.

Met de wagen vanuit Nederland:
Met de wagen vanuit Nederland: Komende van Nederland via de E19 neemt u afrit 2, Hoogstraten-Loenhout. Aan het eind van de afrit rijdt u rechts richting Hoogstraten. Dit is een straat van verschillende kilometers. Aan het T-kruispunt in de dorpskern gaat u rechts naar Rijkevorsel en Brecht. Na 600 meter nogmaals rechtsaf richting Brecht. U komt door de bebouwde kom van Sint Lenaarts. Rijd rechtdoor tot aan het rond punt waar u rechtsaf gaat. U komt voorbij de kerk van Brecht en langs een kruispunt met lichten. Hier gaat u rechtdoor richting Antwerpen-Merksem. Na ongeveer 500 m slaat u rechtsaf in de Molenakkerlaan (vlak na apotheker en groot geel gebouw Frituur "'t Pleintje"). Het eerste huis op de linkerkant is mijn praktijk.

plannetje afprinten

 
       
 
[Home] [Wie ik ben] [Afspraak] [In Therapie]
[Faq] [Links] [Contact] [Film] [Zendo] [Schrijfsels]